Les circumstàncies d’aquest any, motivades per la pandèmia, ens ha impedit realitzar les nostres sortides i viatges mensuals.

Intentant mantenir viva l’activitat com hem fet amb les conferències, seminaris o el grup de lectura, us proposem realitzar unes sortides virtuals esperant que aviat puguem tornar a l’activitat real.

Ens hem posat en contacte amb diferents organitzacions que realitzen aquestes activitats i hem escollit unes guies oficials de Barcelona i Catalunya que ja realitzen aquesta activitat per a altres Aules.

La proposta és fer una visita virtual de prova el 10 de març a les 11:00 hores per després avaluar si ha estat positiva .

Proposta:

10 de març: Dones extraordinàries de Barcelona.
Horari: 11:00 hores (connexió ZOOM)
Preu: 5 euros per connexió
Pagament:
– Presencial oficines AULA (dilluns a divendres de 10 a 13 h.
– Transferència AULA
Dates d’inscripció: Del 24 de febrer al 8 de març. Per apuntar-vos cal que respongueu a aquest mail o bé truqueu a l’Aula (935836696) de 9:00 h a 13:00 h.

En funció de l’acollida d’aquesta primera visita, es programaran sortides a l’abril i maig, sinó es poden realitzar físicament per la situació sanitària.

En aquesta passejada virtual, barcelonines excepcionals ens donaran a conèixer els racons més interessants de la ciutat. Des de la determinada reina Almodis, que al s.XI va lluitar per un matrimoni per amor, a l’aviadora Maria Pepa Colomer, passant per Isabel Roser, fundadora d’una orde jesuïta femenina.
Vols saber més coses de la Dolors Aleu, que va exercir de metgessa durant 25 anys, però que havia d’assistir la universitat acompanyada de dos escortes?

Animeu-vos-hi !!!

Salutacions,

Enric Guilera
Responsable de Visites i Viatges Culturals

Associació Aula d’Extensió Universitària
per a la Gent Gran de Sant Cugat del Vallès
Telf.: 93 583 66 96
www.aulasantcugat.cat