Project Description

Sant Cugat del Vallès, 7 Setembre 2023

Benvolguts/benvolgudes,

Ben aviat ens retrobarem, per iniciar un nou curs, el vint-i-tresè: us en donem una cordial benvinguda i us animem a participar-hi de ple.

El tríptic-programa adjunt us presenta les nombroses activitats, previstes per a aquest primer trimestre del curs 2023-24, que esperem siguin del vostre interès.

La realització de les activitats en format Presencial i/o Online (ZOOM) es mantindran duran aquest nou curs.

La comunicació, en una Associació de les característiques de la nostra, és part fonamental pel seu bon funcionament, insistim en què estigueu ben atents als correus electrònics que us anem enviant periòdicament, ben especialment al setmanal “L’Aula Informa”, i que regularment visiteu la nostra web (www.aulasantcugat.cat), o també el Facebook o l’Instagram, per a un seguiment àgil i continuat de la marxa de la nostra entitat.

Finalitzem aquestes línies amb un sincer agraïment envers tots els socis, antics o recent incorporats, que ens feu confiança i que sou el veritable sentit de l’Aula.

Reiterar-vos, també, que tots els membres de la Junta com jo mateix restem oberts als vostres suggeriments i propostes, i us animem, a una participació ben activa en la nostra Associació.

Comptem de nou amb tots vosaltres !

Us saluda, en nom propi, de la Junta i de les Comissions de treball i tots els voluntaris que fan possible el dia a dia de la nostra associació.

Fins ben aviat, cordialment,

Pepe Matinero
President