Project Description

Sant Cugat del Vallès, 19 de Març de 2021

Benvolgudes, benvolguts,

El curs 2020-2021 està arribant a l’última etapa del seu recorregut. Malgrat les limitacions imposades per la pandèmia de la COVID-19, la nostra voluntat continua sent la de mantenir la nostra Aula en peu i activa, com també ens heu manifestat molts socis. Per això, durant els dos primers trimestres hem dut a terme totes aquelles activitats que han estat possibles, ni que fos només en línia.

Durant les vuit setmanes del 3r trimestre s’han previst realitzar una quinzena d’activitats, que ben segur seran del vostre interès i de les quals trobareu el detall en aquesta mateixa pàgina web o en el tríptic-programa que heu rebut a casa.

Aquest any 2021 l’Aula compleix vint anys ! Per això, hem previst cloure aquest curs amb un acte ben especial: una Taula rodona, al Trade Center, dijous 27.05.21, en la que farem memòria del devenir de l’Aula des de la seva constitució.

Pensàvem en un acte commemoratiu més solemne, més festiu, però que posposem al 1r trimestre del curs 2021-22, en la confiança que, llavors, les circumstàncies sanitàries ens ho permeteran.

Volem insistir que estigueu ben atents als correus electrònics que us anem enviant, sobretot al setmanal “L’Aula informa”, i que regularment visiteu la nostra web (www.aulasantcugat.cat), o també el Facebook o el Instagram. Cal un seguiment continuat i al dia de la marxa de la nostra entitat, especialment en l’actual etapa canviant i complexa.

Reiterar-vos, també, que tots els membres de la Junta com jo mateix restem oberts als vostres suggeriments i propostes, i us animem a una participació la més activa possible en la nostra Associació. Comptem de nou amb tots vosaltres !.

Per finalitzar aquestes línies, és just fer-vos arribar a tots vosaltres el nostre agraïment per haver-nos recolzat i participat, directament o indirectament, en el desenvolupament que ha comportat aquest curs. A tots, moltes gràcies.

De part de tots els membres de les Comissions, de la Junta i de mi mateix, salutacions ben cordials, amb el desig que tinguem un bon estiu que sigui el portal d’una tardor amb nova normalitat social,

Llibori Casadellà, President